logo binaguna
MASTER
WhatsApp Image 2024-01-19 at 15.52.58
Pendampingan Proposal Program Kreativitas Mahasiswa dari STIM Sukma Medan

Sekolah Tinggi Olahraga dan Kesehatan Bina Guna mengundang 2 Narasumber dari STIM Sukma Medan Bapak Riandani Rezki Prana, SEI, M.Si dan Ibu Oktafiana Akmal, S.Ak. dalam penyusunan proposal program kreativitas mahasiswa pada 18 Maret 2022 di Ruang Pertemuan STOK Bina Guna.

Program Kreativitas Mahasiswa adalah kegiatan untuk meningkatkan mutu peserta didik (mahasiswa) di perguruan tinggi agar kelak dapat menjadi anggota masyarakat yang memiliki kemampuan akademis dan/atau profesional yang dapat menerapkan, mengembangkan dan meyebarluaskan ilmu pengetahuan, teknologi dan/atau kesenian serta memperkaya budaya nasional.

Layanan pengelolaan Program Kreativitas Mahasiswa (PKM) 5 Bidang meliputi penandatanganan perjanjian kerjasama pelaksanaan PKM 5 Bidang  dengan PTS dan penyaluran dananya. PKM 5 bidang tersebut meliputi PKM-P (penelitian), PKM-K (Kewirausahaan), PKM-M (Pengabdian Masyarakat), PKM-T (Teknologi), dan PKM-KC (Karsa Cipta).

14 thoughts on “Pendampingan Proposal Program Kreativitas Mahasiswa dari STIM Sukma Medan

1. You’re actually a good webmaster. The website loading pace
    is amazing. It kind of feels that you are doing any distinctive trick.
    Moreover, the contents are masterpiece. you have done a wonderful task in this matter!

Similar here: sklep online and also here: Tani
    sklep

2. Hi! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to
    get my blog to rank for some targeted keywords but I’m
    not seeing very good success. If you know of any please share.
    Thank you! You can read similar blog here: Sklep online

3. Электронная регистрация в Росреестре – Сделки онлайн – Центр “Недвижимость и право”

Электронная регистрация в Росреестре сделок с недвижимостью. Ускоренные сроки – 3-7 дней. Выписки из ЕГРН.

4. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.

If you know of any please share. Thank you! You can read similar
    blog here: List of Backlinks

5. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
    If you know of any please share. Appreciate it! You can read similar text here: List of Backlinks

6. Wow, fantastic weblog structure! How long have you been blogging for?
    you make blogging look easy. The whole look
    of your web site is great, let alone the content! You can see similar here sklep online

7. Wow, amazing blog format! How long have you ever been blogging for?
    you made blogging look easy. The full glance of your website is
    great, let alone the content material! You can see similar here dobry sklep